Meet the man!

ijs maken
Al van onze heerlijke chocolade, ijs, koekjes of cakes geproefd?
Dan vraag je je misschien wel af, wie deze allemaal voor jou met zorg klaarmaakt?
Wel dat is Steve, bakker van opleiding met een specialisatie in chocolade en ijs. Met intussen bijna 20 jaar ervaring, waarvan 13 jaar in onze eigen zaak.
Gans het jaar door, zit hij in zijn atelier, om voor u de beste producten te creëren. Met het oog op kwalitatieve ingrediënten, is zijn doel om steeds verse en hoogstaande producten af te leveren. chocolatier
Dat gaat van liters verse melk, rechtstreeks van de plaatselijke boer, voor de productie van ijs, ijstaarten en andere dessertjes.
Tot een mini saffraan draadje geteeld in de Kempen, waarmee hij aan de slag gaat voor de productie van een heerlijke ganache…
De smaken van onze huisbereide pralines gaan van basic/homemade praliné vullingen, over marsepein tot heerlijke caramels en zelfs speciallekes als Rode vruchten met basilicum of Kokos met citroengras.